Over
ons

Zia Ladrak ontwikkelde al tijdens zijn studie een passie voor implantologie. Na zijn afstuderen in 2000 startte hij in 2003 zijn eigen groepspraktijk Dentalmind bv. Tegelijkertijd volgde hij een opleidingstraject om zich verder in de implantologie te verdiepen. In 2010 volgde erkenning als implantoloog door de NVOI en richtte hij zich volledig op implantologie. In 2012 richtte hij Verwijspraktijk Zoetermeer op. Naast de praktijk verzorgt Zia Ladrak als docent de werkgroepen implantologie voor masterstudenten tandheelkunde aan het ACTA.

Zia Ladrak

Tinka Blom

Tinka Blom heeft tijdens haar stage periode de opleiding tot tandartsassistente bij Dentalmind voltooid en werkt sinds haar afstuderen in 2008 bij Dentalmind en sinds 2012 bij Verwijspraktijk Zoetermeer. Ze volgde vakcursussen voor o.a. orthodontie- assistent, het geven van anesthesie en implantologieassistent. Bij Dentalmind is ze werkzaam als tandarts en orthodontie assistente en bij Verwijspraktijk Zoetermeer is ze werkzaam als implantologie assistente.

ISO 9001 certificaat

Dentalmind Tandartspraktijk en Implantologie Zoetermeer zijn ISO 9001 gecertificeerd. ISO 9001 is een kwaliteitssysteem waarbij vaste procedures en werkinstructies duidelijkheid geven in de organisatie.

Wat betekent dit voor u als patiënt?

  • Meetbare en transparante kwaliteit op bedrijfsmatig en tandheelkundig niveau
  • Alles is protocollair vastgelegd, zoals strikte hygiëne protocollen
  • Uw garantie voor een zorgeloze ervaring
  • Deskundig en vriendelijk personeel
  • U wordt snel geholpen aan de telefoon
  • Structurele verbetering door evaluatie van de kwaliteit (o.a. patiëntenenquêtes)
  • Kwaliteitsjaarverslag
  • Jaarlijks een externe toetsing

Het ISO 9001 certificaat halen is niet eenvoudig, maar het certificaat behouden is minstens zo’n grote uitdaging. Dentalmind Tandartspraktijk en Implantologie Zoetermeer blijven onverminderd werken aan de kwaliteit van haar dienstverlening, zodat het certificaat behouden blijft en, nog veel belangrijker, onze patiënten ook in de toekomst tevreden blijven.

Dentalmind

Verwijspraktijk Zoetermeer is een aparte afdeling van Tandartspraktijk Dentalmind, gevestigd in Zoetermeer. In het naastgelegen pand bevindt zich het tandtechnisch laboratorium Dimitri Van Hezik Tandtechniek. De korte lijnen en goed overleg staan garant voor een optimaal eindresultaat.