Over
ons

Zia Ladrak ontwikkelde al tijdens zijn studie een passie voor implantologie. Na zijn afstuderen in 2000 startte hij in 2003 zijn eigen groepspraktijk Dentalmind bv. Tegelijkertijd volgde hij een opleidingstraject om zich verder in de implantologie te verdiepen. In 2010 volgde erkenning als implantoloog door de NVOI en richtte hij zich volledig op implantologie. In 2012 richtte hij Verwijspraktijk Zoetermeer op. Naast de praktijk verzorgt Zia Ladrak als docent de werkgroepen implantologie voor masterstudenten tandheelkunde aan het ACTA.

Zia Ladrak

Tinka Blom

Tinka Blom heeft tijdens haar stage periode de opleiding tot tandartsassistente bij Dentalmind voltooid en werkt sinds haar afstuderen in 2008 bij Dentalmind en sinds 2012 bij Verwijspraktijk Zoetermeer. Ze volgde vakcursussen voor o.a. orthodontie- assistent, het geven van anesthesie en implantologieassistent. Bij Dentalmind is ze werkzaam als tandarts en orthodontie assistente en bij Verwijspraktijk Zoetermeer is ze werkzaam als implantologie assistente.

Dentalmind

Verwijspraktijk Zoetermeer is een aparte afdeling van Tandartspraktijk Dentalmind, gevestigd in Zoetermeer. In het naastgelegen pand bevindt zich het tandtechnisch laboratorium Dimitri Van Hezik Tandtechniek. De korte lijnen en goed overleg staan garant voor een optimaal eindresultaat.